سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سوگند به آنکه جانم در دست اوست، برتر از بردباری با دانش چیزی باچیز دیگر گرد نیامد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
پزشکی قانونی وروشهای پیشگیری از شوهرآزاری - طب پزشکی قانونی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
 RSS |صفحه اصلی سایت |ارتباط با من| درباره من|پانل اصلی سایت
: جستجو
اوقات شرعی
جمعه 103/1/10
» درباره من
پزشکی قانونی وروشهای پیشگیری از شوهرآزاری - طب پزشکی قانونی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
دکتر رحمت سخنی
آدرس تماس با دکتر رحمت سخنی : آذربایجان غربی - اورمیه dr.rahmat.sokhani@gmail.com این سایت و 30 سایت پزشکی دیگراینجانب به صورت رایگان در خدمت هموطنان ایرانی داخل و خارج کشور بوده و امیدوارم توانسته باشم سهم بسیار اندکی در ارائه و تولید مطالب علمی داشته ونقش مثبتی را ایفا کرده و باعث شادی روح والدین شهیدعزیزم آقای ستوانیار شهید محمد سخنی و شهیده خانم جمیله رمضان شیخ سرمست باشم .ضمنا 60 سایت مشاوره رایگان پزشکی و پرستاری اضافه براینها برای دیگردوستان پزشک و پرستار خوب ایران اسلامیمان در خطه همیشه سرسبز و قهرمان آذربایجان طراحی و راه اندازی نمودم که انشالله مورد قبول مردم عزیز کشورمان و درگاه احدیت قرار گیرد . باسپاس دکتر رحمت سخنی آذربایجانین حکیم اوغلانه اورمو یوردون نان dr.rahmat.sokhani@gmail.com

» سایتهای دکتر رحمت سخنی
مجله سم شناسی و مسمومیتهای ایران [389]
تشخیص اختلالات جنسی(دکتر شیرمحمدی) [590]
وبلاگ گفتگوهای پزشکی mdclub [129]
پایگاه جمعی عدالتخواهی اسلامی [122]
جنگ خبر [77]
وکیل مدافع [251]
قاضی دادگستر [252]
سازمان پزشکی قانونی کشور [621]
جمعیت مبارزه با اعتیاد [183]
سایت تخصصی سقط جنین [614]
سایت حقوق ایران [237]
اولین پایگاه اطلاع رسانی حقوق پزشکی ایران [427]
مشاوره پزشکی [267]
پیام بحران [81]
پایگاه اطلاع رسانی پزشکان ایران [136]
[آرشیو(15)]

» عضویت خاص و عادی
 





Powered by WebGozar


» فهرست موضوعی یادداشت ها
Suicide[2] . Child Rape[2] . husband beating . rape women . 18 تا 49 سال . Amniocentesis . beating adult . آمینوسنتز . ازهاق نفس . انواع خشونت علیه زنان . انواع سوءاستفاده از کودکان . بررسی خودکشی ها . پدیده شوهرآزاری . پیشگیری از شوهرآزاری . تجاوز جنسی به کودکان . تجاوزات جنسی به کودکان . تصادفات ایران . خشونتهای جنسی علیه زنان . خودآزاری . دکتر رحمت سخنی طراح سایت . دیده زشت سالمندآزاری . رفتار های قبل ازخودکشی . روشهای پیشگیری . سواستفاده از کودکان . علل انواع تجاوزات جنسی . علل خشونت علیه زنان . علل شوهرآزاری . عواقب تجاوز جنسی . قربانیان تصادفات . مرگ قانونی . مرگ ناگهانی نوزادان . نظریه های خودکشی .
» آرشیو مطالب
آرشیو مطالب نوشته شده قبلی

» لوگوی سایت


» لینک دوستان
اندیشه نگار
EMOZIONANTE
دست خط
شین مثل شعور
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
دلنوشته های قاصدک
چرک نویس من
دلنوشته ها
سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
دختــــر بهــــار
دیباچه
عارفانه های یک دوست
نوشته های من
نوشتار
دارالقران الکریم جرقویه علیا
یادداشتهای روزانه اسایش
خاطرات یک دیوانه
فانوس عشق
رضا صفری
313هم قدم . به وبلاگ من خوش امدید
چم مهر
قلمدون
هستی همیشگی
چانه
بامبو
اسپایکا
اشک شور
نگارستان خیال
بــــــــــاران
بشنو از دل
المشی إلى القدس المقدسة
ادبیات و فرهنگ
عقیل صالح
نگاهی نو به مشاوره
Mystery
کلکسیون بهترین تمبرهای جهان
سوفیا
اشپزی کد بانو
مشاور
داروساز
سرزمین مِه وخورشید (خورشیدگام سبز)
red rose
آقاشیر
کلّنا عبّاسُکِ یا زَینب
ستارگان دوکوهه
بـــــاغ آرزوهــــا = Garden of Dreams
نهانخانه جان
خاطرات و تاریخ پزشکی Dr.Rahmat Sokhani
طب ورزشی دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب سالمندان دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
پزشکی تخصصی دکتر رحمت سخنی
طب مذهبی دکتررحمت سخنی
پزشکی فوق تخصصی دکتر رحمت سخنی
فصلنامه پزشکی قانونی
سازمان پزشکی قانونی کشورهای اسلامی
مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی
مرکز اطلاع رسانی اذربایجانیهای مقیم خارج کشور
پیک پزشکان امروز
سرطان و زندگی - Cancer and Life
لکنت زبان
سایت تخصصی روانشناسی
مرکزفراهم آوری اعضای پیوندی
شبکه فراهم آوری اعضای پیوندی ایران
اهدای عضو اهدای زندگی
انجمن سم شناسی و مسمومیتهای ایران
طب هسته ای دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
من.تو.خدا
Famoonevis
آوای روستا
Missing
ابـــــــــــرار
سایت روانشناسی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب نظامی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
طب سنتی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
سایت دارو سازی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
پزشکی عمومی دکتررحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
سایت دندانپزشکی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
هفت آسمان
Farhad
تارنمای امیرحسین قدرتی شاه‌توری
وبلاگ شخصی من ( رضا )
ALWAYS & FOREVER
Hunter moments
قدرت کلمات
زنبورعسل
داستانهای واقعی روابط عمومی Dr.Rahmat Sokhani
...
03955809074 سید مهدی ملک الهدی
چی بگم؟؟
ما تا آخرایستاده ایم
غزل عشق
بصیرت مطهر
شهرستان بجنورد
علمی
آقاسیدبااجازه...
نیلااااا
برلیان
عکس های زیبا و دیدنی از دنیای پرندگان
قائم صنعت سپاهان
میرسالار
مهدویت
تــــــــــو خــــوب بـــــمان
شهریار کوچه ها
جهادی

» لوگوی لینک دوستان
























» وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
» طراح قالب » میربهزادمیراسمعیلیان

» نظر سنجی

کدهای جاوا وبلاگ

قالب وبلاگ


دانلود آهنگ جدید
دانلود آهنگ جدید
»» پزشکی قانونی وروشهای پیشگیری از شوهرآزاری

طب پزشکی قانونی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani

پزشکی قانونی وروشهای پیشگیری از شوهرآزاری

husband beating

دکتر رحمت سخنی از مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) ارومیه

Dr.RAHMAT SOKHANI

در سالنهای سازمانها پزشکی قانونی هر روز دیدن زنان ومردانی که آثار ضرب و جرح در بدنهایشان مشهود بوده بسیار امری عادی میباشد ولی دعواهای خانوداگی با رواج شهر نشینی هرروز بیشتر شده ومتاسفانه به یکی از معضلات دادگاههای خانوادگی تبدیل شده است در این قسمت به بررسی شیوهای جلوگیری از شوهر آزاری توسط همسرنشان میپردازیم که امیدوارم مورد توجه خوانندگان و اندیشمندان گرامی قرار بگیرد این مقاله از نوشتار آقای ابراهیم قاسم روشن که در سایت خوب حوزه نت منتشر شده استفاده گردیده است :

عوامل موثر در پیشگیری از شوهر آزاری عبارتند از :

الف) سطح فردی

یکی از عوامل مهمی که سبب می شود تا فرد، رفتاری را انجام دهد یا از ارتکاب عملی ٍخودداری کند، میزان معرفت و شناخت افراد نسبت به اهمیت یا قبح و زشتی آن رفتار و پیامدهای منفی آن است، لذا شناخت قبلی افراد نسبت به دستورات شریعت و سخنان معصومین (ع) در مورد زوایای ازدواج ضروری است، زیرا همه احکام و دستورات دینی با توجه به مصالح و مفاسد واقعی انسان تنظیم گردیده است؛ هرچقدر که انسان ها به ضوابط دینی ازدواج و تشکیل خانواده بیشتر پایبند باشند، به همان میزان از آسایش و امنیت حاصل از ازدواج برخوردار خواهند شد و از آثار زیان‎بار آن در امان خواهند ماند. از این رو شناخت این احکام می‎تواند فرد را به داشتن اخلاق نیکو و روابط سالم در خانواده ترغیب کند، به طور مثال اگر فرد بداند که بدخلقی با اهل خانه موجب هلاکت انسان است و کیفر و عذاب الهی را در هر دو جهان درپی دارد و به سلامتی‎اش آسیب می رساند، مصمم می‎شود تا در صورت بروز مشکل، پیامد زشت این نوع رفتار را به خاطر آورد و خلاف نفس اقدام نماید و نرم خویی در پیش گیرد. با تکرار این رویه به تدریج حالت تندخویی فرد تغییر می‎کند. از سوی دیگر دین اسلام، به شدت انسانها را از بحث و مجادله و گفتگوی خصمانه بر حذر می‎دارد، چنانچه حضرت علی (ع) می‎فرمایند: «ایاکم و المراء و الخصومه فانهما یمرضان القلوب علی الاخوان و ینبت علیها النفاق» «از جدال و خصومت در گفتگو برحذر باشید، پس به درستی که قلوب را نسبت به برادران بیمار می کند و نفاق را نسبت به آنها می رویاند.»

ب) سطح خانوادگی

خانواده یکی از مهم‎ترین نهادهای اجتماعی است که افراد را با ارزش‎ها و هنجارهای اجتماعی همنوا می سازد، به طوری که اگر خانواده، مدرسه، گروه همسالان، وسائل ارتباط جمعی، گروههای مذهبی، سازمان های جوانان و ... را عوامل جامعه پذیری افراد بدانیم، در همه فرهنگ ها به خصوص در فرهنگ دینی، خانواده، عامل اصلی اجتماعی شدن کودک محسوب می‎شود. خانواده فرد را قادر می سازد تا ارزش‎ها، هنجارها، مهارت ها، عقائد و الگوهای فکر و عمل را فراگیرد. از این رو، هر یک از والدین که در خانواده نقش خود را به خوبی انجام ندهند، در نظام کنش متقابل خانواده، اختلال ایجاد می‎شود و موجب جامعه پذیری ناقص فرزندان می‎گردد و در نتیجه فرزندان این خانواده نمی‎توانند نقش هایی را که دیگران از آنها انتظار دارند، به خوبی انجام دهند و در مواردی با ارزش‎ها و هنجارهای اجتماعی، ناهمنوا خواهند شد.هر چه اعضای خانواده، از اخلاق و آداب دینی فاصله بگیرند و از حضور جدی دین در عرصه خانواده بکاهند و خدا را در کنش‎های متقابل فراموش کنند، از داشتن آسایش و آرامش محروم خواهند شد، در نتیجه، این زندگی نمی تواند زندگی مستحکم و سالمی باشد. عمده‎ترین خصوصیاتی که می‎تواند مانع از بروز رفتار ناپسند آزاررسانی به همسر گردد و از پیامدهای ناگوار این رفتار بکاهد، عبارتست از:

1- صداقت

اگر بر روابط بین زن و شوهر صداقت حاکم باشد و هر یک صادقانه نیازها، خواسته ها و توقعات خود را برای دیگری بیان کند و واقعیت های زندگی را کتمان ننماید، احساس همدلی و محبت بین آنها افزایش یافته و زمینه های استحکام خانواده فراهم می شود.

2- تعدیل خواسته ها

زن و شوهر باید خواسته ها و توقعاتی را که از همدیگر دارند، تعدیل کنند، یعنی حدود و توقعات آنها نباید بیش از توانایی‎های آنان باشد، در غیر این صورت، زن، همسرش را با افراد دیگر مقایسه می کند و از او می خواهد که همانند آنها امکانات و وسایل رفاهی بیشتری فراهم کند. در مقابل، شوهر نیز همسرش را با زنان دیگر مقایسه می‎کند و از او می خواهد که اخلاق، ظاهر و رفتارش همانند آنها باشد و نظیر آنها ابراز علاقه و محبت کند. در حالی که افراد از جهت ویژگی های فردی کاملاً متفاوت هستند، از این رو خداوند هم بیش از حد توان افراد، از آنها مسئولیت نمی‎خواهد و می‎فرماید: «لایکلف الله نفسا الا وسعها». بدین ترتیب تعدیل خواسته های زن و شوهر موجب می شود که از تلاش و زحمات همدیگر قدردانی کرده و از زیاده خواهی ها پرهیز کنند و زمینه‎های همدلی و تفاهم را فراهم نمایند.

ج) سطح اجتماعی

نهادهای فرهنگ ساز کشور باید بیشترین تلاش خود را جهت گسترش فرهنگ اسلامی، اخلاق دینی و نهادینه کردن آن در جامعه بکار گیرند و مؤلفه‎ها و شاخص‎های ارزش های دینی نظیر عدالت را در سطح خانواده بیان کنند تا روشن شود که فرد عادل باید دارای چه ویژگی‎ها، رفتارها و روابطی باشد. وسائل ارتباط جمعی در این رابطه بیشترین وظیفه و تأثیر را دارند، کارکرد و اثرگذاری رسانه های جمعی، به ویژه تلویزیون، به جهت پوشش فراگیر آن، می‎تواند مثبت و منفی باشد. ارائه تصویر زنان پرخاشگرانه که احقاق حقوق خانوادگی خود را منوط به رفتارهای نادرست، غیرمنطقی، نابردبارانه.... می‎بینند و یا نمایش شخصیت نامتعادل و افراطی (عاطفی محض یا عقلانی صرف) از زن از جمله کارکردهای منفی رسانه‎های جمعی است، در حالی که این وسائل می توانند با تهیه فیلم های سینمایی، روابط نامناسب و خشن را با روابط صحیح و سالم خانوادة متعادل مقایسه کنند و با نشان دادن نتایج و پیامدهای مثبت و منفی هر یک از آن دو، راههای محفوظ ماندن زن و شوهر را از این آسیب‎ها ارائه کنند و صبر و تحمل آنان را در مقابل مشکلات و دشواری‎های زندگی به نمایش گذارند و از ارائه زندگی‎های اشرافی و مجلل و انواع امکانات رفاهی برای تمام اعضای خانواده و... خودداری کنند، زیرا مخاطبین با دیدن چنین صحنه هایی به تدریج به این باور می رسند که محرومیت بسیار بالایی دارند و برای رسیدن به چنین امکاناتی باید از هر وسیله ای استفاده کنند و تا گوی سبقت را از دیگران بربایند و به هیچ حد و مرزی قانع نباشند. این رویه، احساس فقر روانی را در جامعه گسترش می دهد و فرهنگ مصرف کاذب بر مخاطبین تحمیل می شود و بالتبع توجه انسان به مسائل اخلاقی و ارزش های معنوی کاهش می یابد و روحیه قناعت و پرهیز از اسراف و تبذیر که سرلوحه دعوت انبیاء و ائمه معصومین (ع) قرار داشته و جزء فضائل اخلاقی است، در بوته فراموشی قرار می‎گیرد، در نتیجه سطح توقعات خانواده افزایش می‎یابد و با احساس محرومیت، نزاع‎ها و درگیری ها آغاز می‎شود.بنابراین علاوه بر سازندگی فرد و خانواده، نهادها و سازمان‎های اجتماعی نیز باید زمینه را برای ایجاد روابط سالم بین اعضای خانواده و ایجاد خانواده متعادل و مستحکم فراهم نمایند.

http://rs272.tarlog.com/

http://www.hawzah.net

http://rs1362.blogdoon.com/

http://rs272.persianblog.ir/

http://www.sahand272.blogfa.com/

http://www.rs272.com/

WEST AZERBAIJAN URMIA--Dr.RAHMAT SOKHANI



ارسال سوالات و نظرات ()
ارسال کننده متن فوق ومدیرسایت: » دکتر رحمت سخنی ( سه شنبه 89/8/25 :: ساعت 7:9 عصر )

Google
»» لیست کل یادداشت های این سایت
درمان کودکان تجاوز شده وبیماریهای ناشی از سکس Child pornograph
معاینه فیزیکی(جسمی) درتجاوز جنسی کودکان Child pornography
مصاحبه علمی از نظر پزشکی قانونی با کودک تجاوز شده Child pornog
پیامدهای سلامتی درتجاوزات وآزارهای جنسی کودکان Child pornograph
شاخص های فیزیکی (جسمی) و رفتاری کودک آزاری جنسی Child pornogra
کودک آزاری جنسی (سوء استفاده جنسی از کودک) Child pornography
احتمال مرگ باداروهای گیاهی افزاینده سکس وچربی سوز
شرایط درخواست مشاوره پزشکی رایگان اینترنتی دکتر رحمت سخنی
جیمیل چدید دکتررحمت سخنی برای مشاوره رایگان پزشکی
قربانیان تصادفات ایران افراد بین 18 تا 49 سال هستند
پزشکی قانونی و بررسی رفتار های قبل ازخودکشیSuicide
پزشکی قانونی وپدیده زشت سالمندآزاری
پزشکی قانونی وانواع خشونتهای جنسی علیه زنان
پزشکی قانونی وبررسی علل شوهرآزاری
پزشکی قانونی وبررسی عواقب تجاوز جنسی به کودکان
[عناوین آرشیوشده]